20 September, 2020, 01:04

Doe je ook klussen? Ja hoor.

Vrij regelmatig krijg ik de vraag of ik ook wel eens ‘bijklus’. Want ik kan leuk blogs schrijven, en dat is niet onverdienstelijk al zeg ik het zelf, maar ik kan veel meer. Dus, lees nog even verder als je gebruik wilt maken van mijn capaciteiten.

Een adviesje van Anneliesje

Jaja, daar is over nagedacht. Al zo lang ik mij kan heugen word ik regelmatig om advies gevraagd. Over de meest uiteenlopende onderwerpen! Blijkbaar doet mijn mening ertoe en heb ik genoeg (levens)ervaring om iets zinnigs te zeggen over heel veel zaken. Wat dan? Ik heb (buiten mijn vaste banen om):

  • meegedacht om een studentenplatform voor een hogeschool vorm te geven
  • geadviseerd over hoe studenten en docenten elkaar beter kunnen leren kennen
  • gebrainstormd over nieuwe business in diverse branches, zoals de uitzendbranche en techniek
  • advies gegeven over het verbeteren van de klantervaring in webshops
  • advies gegeven over zoekmachineoptimalisatie
  • meegedacht over het opzetten van een nieuwe afdeling bij een online marketing bureau

En dan vergeet ik vast nog een heleboel. Kortom, als je even iets wilt checken, een weerwoord nodig hebt om alle kanten belicht te zien, of gewoon inhoudelijk nieuwe ideeën nodig hebt, ben ik je vrouw.

Kosta?

Het hangt een beetje van de precieze vraag af allemaal. Niet alles kost evenveel tijd. Ik inventariseer vooraf even je behoefte en doe dan een voorstel. Soms kunnen we het ook prima af met een kleine voor wat hoort wat (ik hou van taart, koffie en promotie voor mijn blog).

Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent!