fbpx
27 September, 2021, 06:11

Advies van Annelies

advies van annelies

Boek Nu

✔ GRATIS! (of wat jij ervoor geeft)
✔ 1 uur sparren
✔ Skype, Zoom, Teams, bellen of fysiek
✔ Recht voor je raap
✔ Altijd wel een take-away
✔ Sowieso gezellig

Wat is Advies van Annelies?

Advies van Annelies is er speciaal voor ondernemers (zzp of anders), marketeers of anderen die wel eens een onafhankelijk sparring partner kunnen gebruiken. Ben je vaak in je eentje aan het worstelen? Mis je iemand om wat tegenaan te praten over je ideeën? Dan ben ik er voor je. Boek me in op een moment dat voor jou handig uitkomt. We praten een uur over jouw uitdaging, vraag of probleem. Zonder regels. De enige regel die ik heb: sta open voor mijn ideeën en visie. Aan "ja, maar" heb je niks. Ben je er klaar voor om een boel inspiratie op te doen? Dan hoor of zie ik je binnenkort!

Waarover kunnen we sparren?

Alles waar je maar op vastloopt! Zakelijk gezien dan. Ik ben absoluut geen diplomeerde loopbaancoach of gecertificeerde business coach, maar ik heb wel een berg ervaring in het bedrijfsleven, in de marketing, op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. Ik ben van nature een vrije denker, ik denk in scenario's, over lange termijn en korte termijn, en heb een visie op hoe je kansen kunt pakken.

Voorbeelden

Ik wil graag meer SEO aan klanten gaan verkopen en niet meer uitbesteden aan een ander bureau, wat is jouw idee, hoe pakken we dat nou slim aan?

-Eigenaar online marketing bureau

Met een eigenaar van een online marketing bureau belde ik over het opzetten van zijn eigen SEO-afdeling. Ik tekende een drietal scenario's voor hem uit. Aan het eind van het gesprek was er weliswaar nog geen keuze gemaakt, maar er lag een oplossing voor de korte termijn en iets om aan te werken voor de lange termijn. Na enkele weken kon het bureau verder met een plan waar zij zich allemaal lekker bij voelen.

Ik wil minder afhankelijk zijn van maatwerk en wat meer standaard producten verkopen, zonder kwaliteitsverlies. Ik blijf maar denken dat het niet kan. Heb jij nog ideeën?

-Zelfstandig jurist voor online ondernemers

Ik hielp een juriste met het beter verkoopbaar maken van 2 standaarddiensten die ze al aanbood. In plaats van tegen de wind in denken en de hersens te kraken over nieuwe producten, hebben we samen plannen gemaakt om eruit te halen wat er in zit. Het premium aanbod wat ze had, méér het gevoel van écht speciaal geven. Samen nadenken over overtuigingen die haar dwars zitten en bedenken hoe haar doelgroep in elkaar zit. Binnenkort hoop ik de resultaten terug te kunnen zien!

Twee voorbeelden van situaties waarover ik mee kan denken. Het hoeft niet over marketing te gaan, ik heb genoeg ideeën en goede contacten waar ik je eventueel mee kan verbinden als ik er zelf niet uit kom.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Wij bellen via Zoom, Teams, Skype, Google Meet of gewoon telefonisch met elkaar. Van te voren stuur je mij kort de omschrijving van jouw uitdaging of vraag. Dan kan ik mij alvast een beetje inlezen en wat inspiratie opdoen. Tijdens het gesprek leg je mij nog eens uit wat je nodig hebt om verder te kunnen. We brainstormen, kijken ondertussen als het nodig is op allerlei sites, en drinken wellicht een bakje koffie of glaasje water. Al doende komen we vanzelf op nieuwe inzichten en ideeën.

Wat je wel even moet doen, is een kladblok of opschrijfboekje erbij pakken. Jij noteert wat je meeneemt uit het gesprek. Dat doe ik niet voor je. Waarom? Omdat jij bepaalt wat belangrijk is voor jou en wat je wilt onthouden. Door het op te schrijven, onthoud je alles tevens beter en blijft het beter in je systeem hangen. Als ik een heel verslag tik, of een adviesrapport schrijf, is de kans groter dat je er maar een paar dingen uit opneemt en de rest verdwijnt in de la. We doen het lekker pragmatisch!

Waarom is het gratis?

Advies van Annelies is gratis. Dat is omdat ik het hartstikke leuk vind om te doen, maar ook omdat ik zonder de druk van 'iemand heeft hiervoor betaald' veel ruimer kan denken. Ik voel dan geen druk, waardoor ik júist de capaciteit van mijn hersens en emoties goed kan inzetten. En dat levert precies datgene op waar jij naar op zoek bent: inspiratie, een schop onder de kont, ideeën, een steuntje in de rug.

Maar voor wat hoort wat?

Voel je zeker niet verplicht! Gewoon een welgemeend dankjewel is absoluut voldoende. Maar, als jij mijn advies en tips waardevol vindt, dan stuur ik je met liefde een factuur of betaallink van PayPal, Tikkie of betaalverzoek van de bank voor een bedrag wat jij passend vindt. Dan kun je het misschien nog afschrijven als bedrijfskosten ook 😉 Ook andere vormen van waardering vind ik helemaal prima. Een review achterlaten vind ik tof, Advies van Annelies doorgeven aan anderen nóg toffer, een goed bedacht cadeautje mag ook. Wees creatief ;-).

Je kunt het bedrag wellicht declareren bij je manager of als aftrekpost opgeven bij de belastingen. Dus dat levert je dan nóg meer op! Kortom: eigenlijk heeft Advies van Annelies alleen maar voordelen. Gewoon boeken dus.

Dit vonden anderen ervan

Slimme helicopterview van Annelies

Rated 5 out of 5
18 juni, 2021

Al jaren volg ik Annelies, maar na de marketingsessie heb ik nu eindelijk ook een hoofd erbij. En dat is een erg slim hoofd!
Annelies kan als een helicopter het probleem tackelen waar we tegenaan lopen, en meteen wat oplossingen bieden.
Zin in om er meteen mee aan de slag te gaan met haar marketing- en strategieadviezen.

Avatar for René
René

Waardevol marketing advies voor iedere ondernemer

Rated 5 out of 5
18 mei, 2021

Ik ben net terug van een wandeling met Annelies. Mijn hoofd loopt over van de ideeën en ik heb een belangrijke beslissing kunnen nemen. Maandenlang had ik in kringetjes nagedacht over de ontwikkeling van mijn eigen merk. Tijdens de wandeling ordende Annelies mijn gedachten, begreep mijn dilemma en kwam met pakkende voorbeelden over hoe ik een keuze zou kunnen maken. Kortom een enorm waardevolle wandeling. Daarnaast is het ook nog eens een heel gaaf mens. Ik kan Advies van Annelies van harte aanbevelen.

Avatar for Sebastiaan Hooft
Sebastiaan Hooft

Plan een sessie in