fbpx
15 April, 2021, 01:01

Advies van Annelies

advies van annelies

Boek Nu

✔ Slechts €49,-
✔ 1 uur sparren
✔ Platform naar keuze
✔ Recht voor je raap
✔ Altijd wel een take-away
✔ Sowieso gezellig

Wat is Advies van Annelies?

Advies van Annelies is er speciaal voor ondernemers (zzp of anders), marketeers of anderen die wel eens een onafhankelijk sparring partner kunnen gebruiken. Ben je vaak in je eentje aan het worstelen? Mis je iemand om wat tegenaan te praten over je ideeën? Dan ben ik er voor je. Boek me in op een moment dat voor jou handig uitkomt. We praten een uur over jouw uitdaging, vraag of probleem. Zonder regels. De enige regel die ik heb: sta open voor mijn ideeën en visie. Aan "ja, maar" heb je niks. Ben je er klaar voor om een boel inspiratie op te doen? Dan hoor of zie ik je binnenkort!

Waarover kunnen we sparren?

Alles waar je maar op vastloopt! Zakelijk gezien dan. Ik ben absoluut geen diplomeerde loopbaancoach of gecertificeerde business coach, maar ik heb wel een berg ervaring in het bedrijfsleven, in de marketing, op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. Ik ben van nature een vrije denker, ik denk in scenario's, over lange termijn en korte termijn, en heb een visie op hoe je kansen kunt pakken.

Voorbeelden

Ik wil graag meer SEO aan klanten gaan verkopen en niet meer uitbesteden aan een ander bureau, wat is jouw idee, hoe pakken we dat nou slim aan?

-Eigenaar online marketing bureau

Met een eigenaar van een online marketing bureau belde ik over het opzetten van zijn eigen SEO-afdeling. Ik tekende een drietal scenario's voor hem uit. Aan het eind van het gesprek was er weliswaar nog geen keuze gemaakt, maar er lag een oplossing voor de korte termijn en iets om aan te werken voor de lange termijn. Na enkele weken kon het bureau verder met een plan waar zij zich allemaal lekker bij voelen.

Ik wil minder afhankelijk zijn van maatwerk en wat meer standaard producten verkopen, zonder kwaliteitsverlies. Ik blijf maar denken dat het niet kan. Heb jij nog ideeën?

-Zelfstandig jurist voor online ondernemers

Ik hielp een juriste met het beter verkoopbaar maken van 2 standaarddiensten die ze al aanbood. In plaats van tegen de wind in denken en de hersens te kraken over nieuwe producten, hebben we samen plannen gemaakt om eruit te halen wat er in zit. Het premium aanbod wat ze had, méér het gevoel van écht speciaal geven. Samen nadenken over overtuigingen die haar dwars zitten en bedenken hoe haar doelgroep in elkaar zit. Binnenkort hoop ik de resultaten terug te kunnen zien!

Twee voorbeelden van situaties waarover ik mee kan denken. Het hoeft niet over marketing te gaan, ik heb genoeg ideeën en goede contacten waar ik je eventueel mee kan verbinden als ik er zelf niet uit kom.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Wij bellen via Zoom, Teams, Skype, Google Meet of gewoon telefonisch met elkaar. Van te voren stuur je mij kort de omschrijving van jouw uitdaging of vraag. Dan kan ik mij alvast een beetje inlezen en wat inspiratie opdoen. Tijdens het gesprek leg je mij nog eens uit wat je nodig hebt om verder te kunnen. We brainstormen, kijken ondertussen als het nodig is op allerlei sites, en drinken wellicht een bakje koffie of glaasje water. Al doende komen we vanzelf op nieuwe inzichten en ideeën.

Wat je wel even moet doen, is een kladblok of opschrijfboekje erbij pakken. Jij noteert wat je meeneemt uit het gesprek. Dat doe ik niet voor je. Waarom? Omdat jij bepaalt wat belangrijk is voor jou en wat je wilt onthouden. Door het op te schrijven, onthoud je alles tevens beter en blijft het beter in je systeem hangen. Als ik een heel verslag tik, of een adviesrapport schrijf, is de kans groter dat je er maar een paar dingen uit opneemt en de rest verdwijnt in de la. We doen het lekker pragmatisch!

Waarom is het €49,-?

Advies van Annelies is een tijdlang gratis geweest. Na zoveel sessies die zó tof waren, is voor mij duidelijk dat het écht iets waard is om een sessie bij mij te volgen. Eigenlijk is dat niet uit te drukken in geld of cadeautjes. Je krijgt bij het boeken van de sessie direct de mogelijkheid om te betalen.

Betaalmogelijkheden

Op dit moment kan direct betalen alleen met creditcard. Ik werk nog aan de opties voor iDEAL en eventuele andere mogelijkheden. Mocht het niet lukken met een creditcard, dan kun je mij even mailen. Ik plan dan de afspraak via e-mail met je in en stuur jou met liefde een factuur of betaallink van PayPal, Tikkie of betaalverzoek van de bank.

Je kunt het bedrag wellicht declareren bij je manager of als aftrekpost opgeven bij de belastingen. Dus dat levert je dan nóg meer op! Kortom: eigenlijk heeft Advies van Annelies alleen maar voordelen. Gewoon boeken dus.

Dit vonden anderen ervan

3, 2, 1, actie! En, confettie 🙂

Rated 5 out of 5
16 november, 2020

Advies van Annelies is de gouden combinatie tussen verkennende en verdiepende vragen én direct uitvoerbare praktische suggesties. Klein feestje. Naast dat Annelies sowieso een leuk mens is om mee te sparren.

Ramona

Annelies zet me op een goede manier aan het denken!

Rated 5 out of 5
10 november, 2020

Een eerlijke sessie, waarin Annelies me o.b.v. ervaringen en creativiteit hielp met een aantal uitdagingen die ik in m’n werk tegenkom. Zeker waardevol! Eerste actiepuntje is (na een aantal dagen) al opgepakt. Thanks!

Martijn Hoving

Aanrader

Rated 5 out of 5
2 november, 2020

En daar zat ik zomaar met een vreemde te beeldbellen maar het ijs was binnen 5 seconden gebroken. Zodra we elkaar ontmoet hadden raakten we in gesprek en had ik een leuke sparring partner. Ongedwongen, vriendelijk, rustig, goed luisterend, meedenkend.
Kortom een heerlijk uurtje brainstormen en een aanrader voor iedereen die een stap voorwaarts wil maken.

Jacqueline

Plan een sessie in