Huisregels

Welkom op mijn blog! Leuk dat je er bent!

Je bent hier in mijn huiskamer. En net als in de offline wereld, doe je hier ook je schoenen uit als ik dat graag wil. Of je rookt op het balkon in plaats van in de huiskamer. Ik bedoel: er zijn ook hier wat huisregels waar je je aan moet houden als je wilt reageren.

  • Plaats geen beledigende, discriminerende, racistische of smadelijke opmerkingen
  • Doe je niet als iemand anders voor wanneer je reageert
  • Maak geen reclame, daar heb ik advertentieruimte voor (en links naar commerciële pagina’s zijn over het algemeen dus ook reclame)

Ik verwijder reacties die niet voldoen aan mijn huisregels zonder waarschuwing. Bij twijfel waarschuw ik je eerst. Bij herhaling wordt een ip-block gegeven. Ik behoud mij tevens het recht voor de URL uit je comment te verwijderen en de rest te laten staan. Ik ga ervan uit dat je net als ik gewoon een leuke conversatie wilt voeren op basis van inhoud, dus dat het eventueel ontbreken van een URL daar niks aan af doet. Overigens zal ik dat alleen doen als ik de indruk krijg dat die URL daar alleen staat vanwege bijvoorbeeld, maar niet alleen, linkbuilding.

Nogmaals: leuk dat je er bent! Ik ga ervan uit dat deze regels voor jou geen probleem vormen. Veel plezier dus op mijn site en schroom niet om gewoon je reactie te blijven geven!