fbpx
21 January, 2022, 16:34

Win! Boek Schrijven voor het web en sociale media

Niets leuker dan je eigen boek een keer mogen weggeven. Want jawel, ik heb dus samen met Victor Peters een boek geschreven (uitgegeven bij Van Duuren Media), speciaal voor iedereen die een beetje moeite heeft met het schrijven van webteksten. En dat geef ik weg!

Schrijven voor het web en sociale mediaHet boek is al te koop via diverse websites en het eerste interview over het ontstaan van het boek heb ik al gegeven. Nu nog wachten op de eerste reviews en dan hopen dat alles lekker gaat lopen. Spannend! Maar wil jij nou één van de eersten zijn die het boek in bezit hebben, dan moet je nog even goed opletten.

Je kunt het boek winnen door elders op het web iets over het boek te plaatsen (moet duidelijk zijn dat het van jou komt) en de link erheen hieronder te plaatsen of op Twitter een berichtje te plaatsen met een leuke promo. Op Twitter dien je dan je tweet te taggen met #SVHWESM. Je krijgt de tijd tot vrijdag 11 maart 20:00 uur. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.

2 Comments