fbpx
27 September, 2021, 06:44

Berlijn komt naar je toe deze winter, met een pop-up store!

Wat doe jij dit weekend? Ik vooral binnenblijven denk ik. Het wisselvallige weer blijft de komende dagen helaas nog even aanhouden; als je dan eropuit wilt is het wel lekker om een binnenactiviteit te zoeken. Gelukkig hoef je in Amsterdam en omstreken daarvoor niet ver te gaan. Pop into Berlin op de Utrechtsestraat brengt de hipste stad van Europa naar je toe. Hier kun je even opwarmen met een hete Berliner Winter of TresCabezas koffie en sla je je Sint- en kerstcadeautjes in met Berlijnse producten als make-up, parfum, bier en sieraden. De pop-up store van toerismebureau visitBerlin is er nog tot en met 22 november.

Ik ga zelf half december een weekendje naar de échte stad Berlijn, dus ik bewaar mijn verlangen naar al die typisch Berlijnse dingetjes nog even tot dan. Maar ben je nou niet binnenkort in de gelegenheid om helemaal naar Duitsland te gaan, dan is deze pop-up store boordevol Berlijnse lekkerheid ook even genieten. En voor de meeste Nederlanders toch net even dichterbij.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

PopintoBerlin-weekendtip2

Berlijnse merken die je kunt spotten én kopen:

Adres Pop into Berlin:

Utrechtsestraat 105, Amsterdam

Openingstijden:

Select 2021Select 2021

Donderdag: 10.00 uur – 16.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 10.00 uur – 16.00 uur

Dus hop, plannen voor het weekend allemaal aanpassen en even snuffelen aan de Berlijnse sfeer. Wie gaat erheen? Let me know hoe het was!

Ben je niet in de gelegenheid om te gaan maar wil je toch lekker even genieten van Berlijn? Check dan het prachtige boek over Berlijn dat vriendinnetje Marjolein heeft gemaakt, met de allermooiste foto’s en allerleukste verhalen.

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.

ReizenReizen