fbpx
21 January, 2022, 16:38

Terugkiek’n – afgelopen 2 weken tot 19 juli

uitzicht terneuzen

Goed, wekelijks terugkijken is dus niet haalbaar, ben ik achter. Ik ben echt megaslecht in gepland blogposts schrijven. En, eerlijk, afgelopen week, vooral het weekend, was leuk, maar de week daarvoor was eigenlijk gewoon saai. Dus nog een extra reden waarom ik het maar even opgeschoven heb. Het kan niet elke week interessant zijn! Maar afgelopen week dus weer avonturen. Ik ging rijden op een oldtimer motor, nam afscheid van een boot, boekte tickets voor een concert en nog veel meer. Lees snel door als je benieuwd bent naar mijn week.

Een concert?

Ja, een concert! In deze tijd! Er wordt door Mojo weer in kleine settings concerten georganiseerd. Ik keek vorig weekend een livestream van De Jeugd van Tegenwoordig en dat was heel erg vet.

de jeugd livestream

En nu hoorde ik dat Typhoon komend weekend ook in de Ziggo komt. En hoe vaak heb je nu de kans om zo kleinschalig naar een concert te gaan? Ik wilde al heel lang eens naar Typhoon, maar ik ben met veel concerten altijd pas veel te laat met de ontdekking dat er een concert is, alle nieuwsbriefaanmeldingen ten spijt. Nu vind ik het wel wat spannend. Mensen hebben steeds meer moeite met afstand houden en ik vind die afstand toch wel prettig. Maar toch ben ik benieuwd hoe zo’n concert gaat met al deze maatregelen en of het dan in de zaal ook nog lekker aanvoelt qua sfeer. Bovendien, het is eigenlijk creatie van geschiedenis. Hoewel we misschien over 5 jaar of 10 jaar al vergeten zijn dat we echt maanden niet naar concerten mochten. Anyway, ik kijk er met wat gezonde spanning naar uit. En ja, erna probeer ik zoveel mogelijk thuis te blijven en goed op afstand van anderen te blijven, voor de zekerheid.

Oldtimer!

Oh my, dit weekend was zo tof! Ik ging naar mijn moeder in Zeeuws-Vlaanderen, omdat ze jarig is geweest. Lekker taartje eten (bavarois van mango en passievrucht) (vond ze zelf helemaal niet lekker) en beetje lummelen met mama. Dacht ik. Maar de vriend van mijn moeder heeft een geweldige oldtimer, een Yamaha Special-II 650, en zijn dochter heeft een XS650. 40 jaar oud en echte pruttelbakkies. Komt een hoop takkeherrie uit! En ik wilde altijd al eens erop zitten en even rijden, dus ik liet dat zo tussen neus en lippen door vallen. Zegt-ie: anders gaan we even een rondje door Zeeuws-Vlaanderen rijden? Mag jij op de XS. Ehhh jaaaa!! Gelukkig was er een reservehelm, jas, handschoenen en laarzen. Alleen een broek niet, maar ik heb geheel tegen mijn eigen regels in, in mijn eigen jeans gereden. Kreeg daar al commentaar op via Twitter, maar ik weet dat het niet slim is, mkey? Anyway, het was echt geweldig. Het schakelen gaat wat zwaarder, en je trilt een eind weg op het ding, maar verder stuurde het heerlijk soepel. Echt een Yamaha. Love it! Zo genoten! Nu wil ik vaker 😉

Select 2021Select 2021

Lees verder onder de foto’s

yamaha-xs650

annelies op de yamaha

Bootje varen? No more!

Het is crisis en dat merken we overal. In betere tijden heeft papa met liefde een boot om lekker aan te knutselen en mee te varen, maar helaas moet de boot nu weg. Kost gewoon teveel en als je net als papa onder andere in de uitzendbranche voor de horeca werkt, dan heb je het zwaar. Klinkt ontzettend verwend allemaal natuurlijk. We zijn ook allemaal blij dat het erger niet is en we beseffen maar al te goed dat er ook mensen met een veel nijpender situatie zitten. Toch doet het een beetje pijn. De boot was toch goed voor veel uurtjes vaarplezier en voor mij was het vaste prik om lekker op de boot te mogen slapen als ik bij mijn vader was (ook wegens ruimtegebrek binnenshuis haha). En dat slaapt een partij lekker! Dus ik was dit weekend ook even bij papa om nog even gedag te zeggen tegen de boot en hem te helpen klaarmaken voor een laatste ritje.

Nieuw boek: DEEP

Voor op de boekenlijst die ik tegenwoordig bijhoud, is er een nieuw boek gekomen. Deep, van James Nestor (aff). Volgens papa moet ik hem echt lezen. Lekker en leuk geschreven, over iemand die een freedive duikwedstrijd gaat verslaan als journalist maar allemaal inzichten opdoet die hij van te voren niet had verwacht. Over het ontstaan van het universum enzo. Klinkt intrigerend en de eerste paar bladzijdes lezen inderdaad lekker weg, dus ik leg hem erbij op de stapel! Als ik nou maar eens tijd had!

Gespot: VW busje

Ik heb op Instagram al een paar mensen laten kwijlen, maar ik spotte dus in het wild een onwijs knap VW-busje. Hij is toch cute? Meer heb ik er ook niet over te melden, ik vond het gewoon gaaf om te delen.

En verder afgelopen twee weken:

  • Heb ik mijn nieuwe Timberlands aangetrokken en ze zijn echt episch
  • Kreeg ik van de huisarts lotion voor de eczeem op mijn hoofdhuid en het helpt! Man, dat lucht op..
  • Kocht ik nieuwe mandjes voor in de woonkamer bij de Casa en het voelt zó opgeruimd in mijn woonkamer nu al mijn rommeltje daarin zitten 😀
  • Sliep mijn kat Fendi al dagen achter elkaar op mijn voeteneind. Normaal wil ze niks met me te maken hebben. Progressssss!
  • Ging ik lekker uit eten met mijn beste vriendin omdat ze jarig was en het was weer heerlijk! Ik miste uit eten gaan zo. Carpaccio <3

En wat is het leukste wat jij afgelopen week hebt gedaan? Share in de comments!

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.