fbpx
17 October, 2021, 05:43

Je huis opleuken met gave stalen wandplaten met spreuken

Mocht laatst iets bij Posters.nl bestellen, laten we zeggen, yay, perks of being a blogger! Ze verkopen behalve posters van ongeveer alles ook fotobehang, wissellijsten, canvas, vlaggen en ongeveer alles wat je verder nog aan je muur kunt hangen. Binnenkort schrijf ik nog even over hun muurstickers, want dat vind ik zelf best een uitdaging. Hoe krijg je die nou fatsoenlijk op de muur geplakt zonder dat het misgaat en de plaat helemaal schots en scheef gaat?

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Anyway, ik bestelde dus stalen wandplaten voor aan de muur. Voor mij voelen die lekker nostalgisch, beetje dat jaren-60-gevoel. Wel een stuk glimmender nog, geen roest omdat ze al jaren in een kroeg hangen, dat soort. Maar wel met net zulke mooie gave afbeeldingen en spreuken erop. Je moet er voor de lol eens doorheen bladeren, ik vond het bijzonder moeilijk om een te kiezen uit die leuke platen. Temeer daar mijn huisgenoten het er ook mee eens moesten zijn…

Uiteindelijk deze plaat met leuke spreuk gekozen. Word hier best blij van! De gang boven net even opgeleukt, huisgenoten blij en het huis straalt weer net een beetje meer. Makkelijk op te hangen met de gaatjes die erin zitten in alle vier de hoeken. Bij ons zelfs met punaises nog te doen. De platen komen bijna allemaal wel in verschillende formaten. Ik koos de 70×50. Past perfect!

Wat vind jij van dit soort platen? Ook zo’n lekker nostalgisch gevoel erbij?

Select 2021Select 2021

View in Instagram ⇒

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.