fbpx
21 January, 2022, 18:27

Over Anneliesje

Anneliesje.nl is het weblog van mij, Annelies Verhelst. Persoonlijk, recht voor zijn raap, met mening, wel genuanceerd. Thematiek definieer ik zelf voor het gemak maar als ‘lifestyle’.

Wie ben ik?

Een enthousiaste blogger, met daarnaast gewoon een erg leuke vaste baan met ruimte voor wat freelance werk zoals Advies van Annelies. Woonachtig in het prachtige en tevens pittoreske Haarlem, maar van oorsprong afkomstig uit de zeer nuchtere Zeeuwse klei (ja, de bolussen en babbelaars mis ik wel, nee, ik eet geen mosselen) en ik heb ook nog in Groningen gestudeerd (goh, heel Nederland door, klopt).

Ik schrijf graag over wat mij bezighoudt. Dat is de laatste tijd veel op het gebied van duurzaamheid en milieu, maar ook wat meer alledaagse dingen zoals in en rond het huis, uitstapjes, eten en drinken (ik hou enorm van koffie en lekker eten), mijn katten en boeken. Daarnaast schrijf ik af en toe ook persoonlijke stukken. Uitgangspunt is dat ik je graag meeneem in waar ik over nadenk en wat ik belangrijk vind.

Ambitie: vaker artikelen publiceren, leuke dingen delen, dingen delen die me opvallen, meer persoonlijke artikelen schrijven (en dat is best lastig).

Voor het zomaar vergeten wordt, ik heb ook twee boeken geschreven: Maak van je webwinkel een succes (2012) en Schrijven voor het web en sociale media (1e druk 2011, 2e druk 2013). Als je daarover meer info wilt, kun je contact opnemen.

Meer over mij op Linkedin en via @anneliesje op Twitter.