fbpx
27 September, 2021, 07:53

Over Anneliesje

Anneliesje.nl is het weblog van mij, Annelies Verhelst. Persoonlijk, recht voor zijn raap, met mening, wel genuanceerd. Thematiek definieer ik zelf voor het gemak maar als ‘lifestyle’.

Wie ben ik?

Een enthousiaste blogger, met daarnaast gewoon een erg leuke vaste baan. Woonachtig in het prachtige en tevens pittoreske Haarlem, maar van oorsprong afkomstig uit de zeer nuchtere Zeeuwse klei (ja, de bolussen en babbelaars mis ik wel, nee, ik eet geen mosselen) en ik heb ook nog in Groningen gestudeerd (goh, heel Nederland door, klopt).

Ik schrijf graag over wat mij bezighoudt of wat ik leuk vind, lekker vind, mooi vind, graag wil hebben of net gekocht heb. De variatie aan artikelen is dan ook lekker groot. Zo kan ik de ene dag lyrisch zijn over een nieuwe koffieboon, de andere dag heb ik het doodleuk over mijn mentale status. Een week later vind je dan weer een wishlist voor zomerschoenen en even daarop weer iets leuks over mijn plantenverzameling. Of over mijn katten. In de basis komt het erop neer dat ik bijna overal wel over kan schrijven. Had ik maar geen leven…

Ambitie: vaker artikelen publiceren, leuke dingen delen, dingen delen die me opvallen, meer persoonlijke artikelen schrijven (en dat is best lastig).

Voor het zomaar vergeten wordt, ik heb ook twee boeken geschreven: Maak van je webwinkel een succes (2012) en Schrijven voor het web en sociale media (1e druk 2011, 2e druk 2013). Als je daarover meer info wilt, kun je contact opnemen.

Meer over mij op Linkedin en via @anneliesje op Twitter.