fbpx
28 October, 2021, 18:07

Waarom kiezen voor een eiken eettafel?

De keuze voor een nieuwe eettafel kan een lastige kwestie zijn. Hoe groot wil je de tafel, wat voor poten maar bovendien: van welk materiaal moet het tafelblad zijn? Van een betonnen eettafel tot een houten eettafel, tegenwoordig is de keuze enorm. Het materiaal van je tafel is sfeerbepalend voor de rest van je interieur.

Heb je een industriële woonstijl in je woning? Dan kun je kiezen voor een betonnen eettafel maar een eiken eettafel is dé ideale toevoeging om extra warmte en gezelligheid toe te voegen. Je kunt dan bijvoorbeeld wel kiezen voor metalen poten om in de industriële sfeer te blijven. Een eiken tafel is dus geschikt voor ieder interieur!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Stevig materiaal

Een eiken eettafel heeft vele voordelen. Één van de grootste voordelen is het materiaal. Eiken is namelijk sterk en hart hout en is gemakkelijk te bewerken en te behandelen. Een eiken tafel is zo stevig dat die gemakkelijk tegen een stootje kan en daardoor jarenlang mee gaat. Een degelijke, stevige eettafel die zijn kwaliteit behoudt, willen we toch allemaal.

De poten van een eiken tafel kun je zelf kiezen. Zo kun je een eigen draai geven aan jouw eettafel en zorgen dat de tafel altijd in jouw interieur past. Standaard vier losse poten, een U- X- of A-poot. Je maakt je eigen tafel passend in jouw woonstijl. Zo creëer je met een eiken tafelblad een stevige tafel en de poten kun je het een eigen design geven.
Stoere eiken tafels in landelijke stijl

Select 2021Select 2021

Karakteristiek

Eikenhout is enorm karakteristiek. Ieder eikentafel blad is weer anders en daardoor is jouw eiken eettafel altijd uniek. Daarnaast kun je ook jouw gewenste kleur selecteren. Eiken is namelijk verkrijgbaar in verschillende tinten, van licht tot donker.

Ben jij op zoek naar een eiken eettafel? Kom dan een kijkje nemen in het uitgebreide aanbod van Meubilex. De interieurstylisten staan hier voor je klaar. Je kunt zelfs je eigen tafel samenstellen. Van de afmeting, kleurtint, grofheid tot de tafelpoten; je droomtafel stel je zelf samen.

Share

Meubilex heeft een fris en modern aanbod van aantrekkelijk geprijsde meubelen en woonaccessoires. Meubilex is gespecialiseerd in zitmeubelen. Hoekbanken en bankstellen zijn dan ook ruim vertegenwoordigd in het assortiment, maar ook eettafels, stoelen en fauteuils vind je hier in grote aantallen. De grote collectie meubelen zien er fantastisch uit, zijn kwalitatief hoogwaardig maar voor een prijs waarbij het nog leuk is om nieuwe meubelen te kopen. Perfect voor de starters. De merken die je bij Meubilex vindt, zijn o.a. BePureHome, By-Boo, Dutch Bone, MySons, Knit Factory en Zuiver.

WonenWonen