fbpx
21 January, 2022, 17:42

Je zou willen dat je een jacuzzi in de tuin had

jacuzzi in de tuin

Ooit, als ik later groot ben, heb ik alles wat mijn hartje begeert. Nouja, die kans is vrij klein. Ik schreef al eens een lijstje met alles wat ik zou kopen of doen als ik 10 miljoen zou winnen. Daar stond 1 ding niet bij: een jacuzzi in de tuin. Stond namelijk niet heel erg op mijn vizier, maar is wel heel erg lekker. 

Mijn beste vriendinnetje heeft sinds een paar maanden een nieuw huis. Met een heel lekkere tuin, waar je in de zomer heerlijk kunt zitten. Een beetje schaduw van een boom, maar ook zeker genoeg hoeken met zon. Aangezien mijn eigen tuin een postzegeltje is, met amper zon, ga ik ongetwijfeld nog veel dagen en avonden doorbrengen in de tuin van mijn vriendinnetje. Vindt ze alleen maar gezellig.

WonenWonen

Hottub in de tuin

Mijn vriendinnetje is dus druk bezig met allerlei plannen voor huis en tuin. Een van de plannen is het plaatsen van een hottub in de tuin. Dat is officieel geen jacuzzi natuurlijk, dat is de merknaam, maar in de volksmond heet het wel jacuzzi. Anyway, ik dwaal af. Vroeg ze aan mij: “is dat niet wat overdreven, een hottub in de tuin?”. Tja, voor mijn tuin wel, en ik heb veel liever een sauna, ik ben niet zo’n waterrat. Maar toch is het idee wel blijven hangen, en waarom ook eigenlijk niet?

’s Winters warm, zomers koel

Je kunt in de winter de jacuzzi lekker opwarmen en met een Jägermeister lekker even opwarmen als je net uit je werk komt en door de kou moest fietsen of lopen. Of je nodigt je beste vriendinnetje uit om op zondagmiddag een spa dagje te houden, eerst lekker opwarmen in de hottub met een drankje, daarna lekker alles insmeren, nageltjes doen, maskertje, you name it. Heerlijk toch? In de zomer kun je het water een beetje koeler laten en met 30 graden heerlijk even afkoelen. Bruin worden én afkoelen en je hoeft er niet voor naar het strand of zwembad, met al die gillende kinderen en honden die zand doen opwaaien. Ideaal gewoon. En wat nog handiger is, je hoeft de hele badkamer er niet voor vies te maken.

gezellige jacuzzi

Select 2021Select 2021

Dus, inmiddels heb ik tegen mijn vriendinnetje gezegd dat het best een topidee is en dat ik waarschijnlijk bij haar kom wonen als ze een jacuzzi in de tuin zet 😀 Vond ze prima haha. Ik zie alleen maar voordelen!

Wat vind jij van een jacuzzi in de tuin? Zou je het doen als je het geld en de ruimte had?

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.

WonenWonen