fbpx
21 January, 2022, 16:57

FAQ

Wie ben je?

Ik ben Annelies Verhelst. Meer over mij kun je lezen op de pagina Over Anneliesje.

Hoe lang bestaat dit blog?

Ik heb dit blog al sinds 2004. Op de Facebook-pagina kun je zien hoe het er toen uit zag als je door de timeline bladert.

Waarom heb je dit blog?

Ik schreef vroeger al verhaaltjes op papier en later in WordPerfect. Ik kwam er ook achter dat ik techniek, of meer, internet, erg interessant vond. Op de Havo begon ik met programmeren en in 2004 kon ik mijn eerste eigen berichtjes posten met behulp van PHP. Beide interesses kwamen samen toen ik besloot het echt mijn blog te maken en voortaan al mijn hersenspinsels vast te leggen. Het is een fijne uitlaatklep en met de gadgetreviews kan met anderen delen wat ik zelf zo cool vind.

Doe je wel eens leuke acties?

Ik probeer om af en toe een leuke gadget te verloten. Voor de toekomst geldt dat ik het liefst een keer een Anneliesje.nl-event organiseer. Hoe dat eruit moet zien weet ik nog niet. Als je mijn blog blijft volgen (via RSS bijvoorbeeld) zie je vanzelf wanneer ik iets weggeef of wanneer er een evenement komt. Als je nog leuke suggesties hebt voor een leuke actie, laat het dan weten!

Kan ik je gadgets toesturen om te testen?

Ik sta open voor suggesties voor nieuwe gadgets. Echter, ik test niet echt veel accessoires (dingen die op zichzelf niet echt een functie hebben) en ik test geen software (dat is dan ook geen gadget). Wel zou ik het leuk vinden om bijvoorbeeld huishoudelijke apparatuur met elektronica erin te testen, zoals robotstofzuigers, koffiemachines en elektrische tandenborstels, die voegen op dit moment nog veel toe op het huidige scala aan gadgets die ik test.

Hoe kan ik je bereiken?

Je kunt contact met me opnemen via de gegevens op de contactpagina.