fbpx
21 January, 2022, 16:48

Gewoon leuk: Pearle bestaat 50 jaar, gefeliciteerd!

Pearle bestaat 50 jaar (gefeliciteerd jongens!) en viert dat met de klanten. De eerste keer dat ik dit zag (afgelopen week ergens) moest ik best even lachen, maar ik besefte meteen dat het niet de eerste keer was dat ik moest lachen om commercials van Pearle. Pearle maakt namelijk wel meer grappige commercials. Kijk dus maar even naar wat ik bedoel

Hoe Pearle dit precies met mij (trouwe klant sinds jaren) gaat vieren weet ik nog niet (behalve de 50 euro aanbetaling voor mijn nieuwe lenzen zeker..*sarcasm*) maar ik geloof best dat ze nog leuke acties gaan doen komende tijd in het kader van hun verjaardag. Maar veel leuker is het dat ze een “50 jaar Pearle quiz” hebben gemaakt en dat je kunt kiezen welke bril weer terug moet komen. Daarnaast hebben ze van elk decennium de gaafste actie gepakt, waaruit je kunt kiezen als je weer een nieuwe bril moet. Bijvoorbeeld je leeftijd als korting (mocht dat nog wel??).

Nou ben ik erg benieuwd of iemand al ervaringen heeft met de verjaardagsacties van Pearle en zo ja, wat vind je ervan? En, heb je eventueel nog tips voor Pearle voor nieuwe gave acties? (wie weet lezen ze dit).

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.

3 Comments