fbpx
24 January, 2022, 13:04

Een beetje verliefd…op Douwe Bob

Zei ik dat hardop? Welja joh. Ik heb een girl crush op Douwe Bob. Durf ik best hardop te zeggen. Ik was bij een concert van hem in Patronaat en hij heeft nogal een permanente indruk achtergelaten. De rest van zijn band ook hoor (hoi Thijs Boontjes, jij mag ook altijd bellen🤙), dus ik kocht eindelijk weer eens een LP en dat was de nieuwste van Douwe Bob dus.

Sabine nam me mee naar een concert van Douwe Bob. Ze vroeg of ik mee wilde en ik kende de beste man eigenlijk alleen van het Songfestival en van wat kleine hitjes op de radio. Dus wat doe je dan, je geeft het een kans. En ik had zin in een avondje uit. Ik laat me ook graag verrassen en het pakte in dit geval goed uit.

Douwe Bob is supergoed

Wat is die Douwe Bob goed live! Hij is leuk met het publiek en gaat lekker los op het podium. Ook de rest van de band doet heel leuk mee. Maar klapstukken van de avond waren toch wel de zeer jonge zangeres uit The Voice Kids waar Douwe Bob coach van was, en Jacqueline Govaart. Die laatste ken je natuurlijk van Krezip (als je ongeveer zo oud bent als ik) en ik vond haar nooit echt heel speciaal. Op Bevrijdingspop afgelopen jaar was ze er ook, maar toen kwam ze niet goed uit de verf. Maar dit! Dit liedje was echt perfect. Zo ontzettend klein en lief en prachtig. Perfect voor hen samen. Iemand anders uit de zaal heeft het helemaal gefilmd. Kijk zelf maar:

Als je nog de kans hebt om kaartjes te kopen voor een concert in jouw omgeving dan zou ik zeker gaan!

Select 2021Select 2021

Leukste was nog wel dat ik door dit optreden dus zin kreeg om zijn plaat te kopen. Volgens de geruchten is zijn nieuwste “Shape I’m in” net even anders dan voorgaande. Kan ik niet beoordelen, maar ik vind het wel een hele fijne plaat. Heeft wat weg van geluiden als Coldplay en REM. De LP is doorzichtig, ook wel grappig. Na de show kwam Douwe Bob nog signeren en selfies nemen. Na lang twijfelen (want ik ben toch geen groupie en geen 14) toch ook maar met hem op de foto gegaan. Best een leuk setje al zeg ik het zelf.

Zo zie je maar weer, af en toe even iets nieuws de kans geven, kan best gaaf zijn!

Plaatje kopen (of op je wishlist voor kerst zetten) kan bij Bol.

[bol_product_links block_id=”bol_5bfa914c85159_selected-products” products=”9200000099929407,9200000040069749,9200000058387758″ name=”douwe bob” sub_id=”” link_color=”672A4B” subtitle_color=”FAFAFA” pricetype_color=”000000″ price_color=”08CC2F” deliverytime_color=”E31B3D” background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”750″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.