fbpx
21 January, 2022, 18:18

Als alle dieren rond waren…je lacht je suf!

Ik kwam deze via een goede vriend op Facebook tegen. Ik heb bijna gehuild van het lachen toen ik het voor het eerst zag. Blijkbaar circuleert dit al een tijdje maar toch. Ik moest dit even met je delen. Wat als…alle dieren rond waren?

Animatiefilmpje zijn helemaal hot. Niet voor niets zie je in de bioscoop de ene animatiefilm na de andere. Ice Age, Finding Nemo (en nu Dory), Trolls, The secret life of Pets, en dan zijn er nog zat die ik al vergeten ben (hoe heette die met die uilen ook alweer?)

De makers van onderstaand filmpje hebben hiermee zo te zien meegedaan met een filmfestival. Ik heb niet uitgezocht of ze nog prijzen hebben gewonnen maar van mij hadden ze iets mogen winnen. Kijk zelf dan!

Op hun YouTube hebben ze nog meer korte filmpjes. Dit is de Safari versie maar ze hebben er nog een paar van.

Select 2021Select 2021

Overigens als je dan bij suggesties gaat kijken verdwaal je haast in de animatiefilmpjes. Erg leuk!

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.