fbpx
21 January, 2022, 17:06

Nieuwe zwarte sneakers van Manfield, yay!

Ik heb dus hele mooie nieuwe zwarte sneakers en ik ben helemaal in de gloria ermee. Waarom? Zwarte sneakers passen overal bij. Simpel zat. Ik heb al eerder zwarte sneakers gehad, van Woden, maar die zaten uiteindelijk niet heel goed bij mijn voeten. Daarover zometeen meer. In deze blog vertel ik je wat over de collab met Manfield en welke sneakers ik uitkoos en waarom. 

Ik ben nog steeds dol op schoenen, hoewel tegenwoordig mijn geld aan andere zaken op gaat (zoals mijn motorrijlessen). Dus als dan Manfield komt vragen of je mee wil doen aan een collab, dan zeg ik geen nee. Ik kocht vroeger al regelmatig schoenen bij Manfield, vooral laarsjes met een hak. Dit omdat zij veel laarsjes hebben met een verdikte zool aan de voorkant, zodat je niet je tenen helemaal stukloopt, maar lekker comfortabel kunt rondstappen. Dikke plus! Alsnog draag ik amper laarsjes hoor, maar dat komt vooral omdat ik me dan veel te lang voel. Anyway, terug naar de zwarte sneakers.

Mooi en gezondMooi en gezond

Must have

Zwarte sneakers vind ik een must have. Net als witte sneakers, waar ik al vaker over schreef. Zwarte sneakers passen ook overal bij. Ze zijn wel iets meer voor de herfst en winter. Zwarte sneakers zijn ook nog eens behoorlijke multifunctioneel. Ook bij iets nettere gelegenheden kun je best een zwarte sneaker dragen namelijk. Zeker als het een gelegenheid is waarbij je veel moet staan of lopen. Denk aan een netwerkborrel of congres. Een paar goede zwarte sneakers moet je dus echt hebben, ook voor de dagen dat je even geen inspiratie hebt en gewoon een paar schoenen uit de kast wilt trekken.

Mijn andere zwarte sneakers

Zoals ik al schreef heb ik eerder sneakers van Woden gehad. Of nouja, gehad, ik heb ze nog wel. Ze zitten heerlijk, maar de schoenen lopen naar binnen. Mijn voeten hebben wat last van pronatie, zoals dat schijnt te heten. Daarbij zakken je enkels iets naar binnen toe, als je er van de achterkant op kijkt. Als je schoenen daar niet goed op inspelen, dan slijten je schoenen dus aan 1 kant sneller en wordt het nog erger. Is niet goed voor je houding, je krijgt pijn in je heupen of bij je knieën en dat loopt dus nog minder lekker. Als je schoenen hebt die dat effect versterken, krijg je overpronatie. Nog minder goed. Mijn zwarte sneakers van Woden werkten dat effect behoorlijk in de hand en dat is echt niet relaxt kan ik je vertellen. Nu kan ik daar nog een andere binnenzool in steken, de binnenzool (van kurk) die er in zit is gelukkig verwijderbaar, maar dat zijn van die dingen waar ik nooit aan denk, dus komt het er nooit van.

Nieuwe zwarte sneakers

De nieuwe sneakers van Manfield die ik heb uitgekozen (ik mocht echt kiezen uit zo verschrikkelijk veel schoenen) zijn echt perfect. Je zag het wellicht hierboven al. Mooi strak leer, met een leuk speels effect van de zebraprint op de tong. De zool is gewoon vlak, dus deze past zich netjes aan aan je voet. In mijn geval prima, want de pronatie waar ik last van heb, heb ik in deze schoenen nagenoeg niet. Dus ik loop bijna op wolkjes hiermee.

Select 2021Select 2021

zwarte sneakers met zebraprint detail

Ik combineer ze zelf met een skinny jeans en daarop bijvoorbeeld een legergroene bloes met zwarte panterstippen, of juist een hele felle effen gekleurde trui. En nee, daar heb ik niet echt foto’s van. Ik moet nodig een setup maken hier in huis dat ik met de zelfontspanner van mijn telefooncamera een soort full body shot kan maken, maar tot op heden mis ik die inspiratie. Maar zwarte sneakers zijn zo makkelijk dat je ze letterlijk altijd aan kan doen, dus je hebt eigenlijk geen voorbeelden nodig. Ook wel eens lekker toch?

Deze sneakers zijn natuurlijk vet, maar Manfield heeft nog veel meer toffe sneakers met een leuk detail. Ik zou ze graag allemaal hebben, maar dat past niet. Eerst mijn schoenenkasten uitbreiden. Vind jij ze ook zo gaaf? Heb jij al zwarte sneakers?

 

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.

Design en lifestyleDesign en lifestyle