fbpx
28 October, 2021, 18:49

Wat draag jij het liefst, goud of zilver? Check mijn nieuwe gouden armbandje!

gouden armbandje

Ik had altijd een vet mooi gouden armbandje. Volgens mij een keer gekregen voor mijn verjaardag. Die droeg ik nagenoeg dagelijks. Toen ik in 2014 (dacht ik) weer een vechtsport ging doen, moesten alle sieraden af. Dus ook mijn mooie gouden armbandje. Helaas is het armbandje kwijtgeraakt na 1 van de trainingen. Het viel op straat in Amsterdam IJburg, in het donker, nooit meer teruggevonden jammer genoeg. Sindsdien nooit meer een ander armbandje gehad. Even een nieuwe kopen is ook zowat, goedkoop is anders. Maar, heuglijk nieuws! Ik heb een nieuw gouden armbandje! Lees verder hoe dat zo kwam…

Allereerst, dit is hem (haar?). Kijk hoe mooi!

Design en lifestyleDesign en lifestyle
isabel bernard armband

Let niet op de kwaliteit van de foto, amper daglicht en i suck at it.

Nu weet jij als lezer van mijn blog (en waarschijnlijk meer blogs) dat wij als bloggers nogal eens benaderd worden voor een samenwerking. Nu kreeg ik een mailtje van Isabel Bernard. Niet van haar persoonlijk hoor, dat zou wat zijn. Ze is een Parijse sieradenontwerper voor dames sieraden en haar vertegenwoordigers waren hier op zoek naar wat meer voeten aan de grond. Slim om dan bloggers te benaderen! Dus, ze kwamen bij mij uit, en ik mocht iets uitzoeken in de webshop. Dat liet ik me geen 2x zeggen, want ik wilde dus al jaren eindelijk eens een mooi nieuw armbandje dat ik gewoon dagelijks kon dragen.

Zo gezegd, zo gedaan en een paar dagen later kwam mijn nieuwe armbandje al aan, en ik word dan zoooooo blij van zo’n doosje.

Select 2021Select 2021

doosje sieraden

Over het armbandje

Het is een gouden armband van 14 karaats goud. Alle sieraden van Isabel Bernard zijn overigens 14 karaat goud. Ik hou ervan, want ik sta echt heel goed met goud. Mijn gezicht of vingers of armen worden er gelijk wat levendiger van. Terwijl met zilver krijg ik echt een beetje doodse gloed. Was wel goedkoper geweest als dat leuk stond. Maar ik heb het ook met veel (licht)grijze kleding, staat me echt niet.

fijn gouden armbandje

slotje

Ik ben echt fan geworden van Isabel Bernard trouwens. Ook vanwege haar filosofie. Moet je maar eens lezen op de website ook, als je niet teveel afgeleid word door de mooie sieraden. Ik pak maar even een quote:

Als je het aan Isabel vraagt, kun je nooit genoeg sieraden hebben. Sieraden geven je outfit definitie en persoonlijkheid. De gouden sieraden van Isabel Bernard zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die houden van tijdloze designs met verfijnde details.

Ik zou zeggen: IT ME! Tijdloos en verfijnd, love it. Ik heb een gruwelijk dure smaak, met alles trouwens, en hoewel ik zelf totaal niet echt verfijnd ben, is mijn smaak dat wel. Bijkomend voordeel van deze webshop: zo heel duur is het niet eens! Dus ik ben ook voor de toekomst, als ik wel zelf weer iets ga kopen, helemaal blij, want het kost me dan in elk geval geen nier ofzo. De collectie van Isabel is gebaseerd op Parijse (straat)namen. Elke collectie heeft op die manier een unieke en herkenbare naam. Ikzelf ben nog nooit in Parijs geweest, maar als jij daar bent geweest, dan herken je ongetwijfeld iets in de collectie!

Ben wel benieuwd: hoe duur is jouw smaak? Happy met de sieraden van de H&M of ga jij ook voor (echt) goud?

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.

Design en lifestyleDesign en lifestyle