fbpx
24 January, 2022, 13:19

Mijndomein.nl organiseert Miss Nerdverkiezing 2011

Tja, je bent nerd of niet. En ik word nogal eens voor nerd uitgemaakt. Zal niet in de laatste plaats komen door mijn werk als hardware-redacteur natuurlijk. En het feit dat ik mijn eigen website gebouwd heb draagt ook bij aan dat beeld. Niet erg, want ik vind het leuk! En nu is het dan tijd om dat echt zwart-op-wit te krijgen. Mijndomein organiseert een Miss Nerdverkiezing en ik doe mee!

miss nerdverkiezingHet gaat hierbij dus niet om een miss verkiezing in bikini, maar een verkiezing om de vrouwen in de ict eens in de aandacht te zetten. Want er zijn veel meer vrouwen met veel verstand van computers dan men denkt. Aldus Mijndomein.nl. Eensch.

Ook vrouw, nerd, en wil je meedoen?

Stuur voor 10 februari 2011 een foto samen met een motivatie naar nieuws@mijndomein.nl o.v.v: miss nerdverkiezing. Je kunt ook anoniem meedoen. De hoofdprijs is een bon van 200 euro die te besteden is bij iTunes-app en muziekstore. De twee aanmoedigingsprijzen zijn een bon van 25 euro te besteden in dezelfde store.

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.

One Comment