fbpx
21 January, 2022, 17:51

Help mij – stem voor de Miss Nerd Verkiezing

Ik heb jullie hulp nodig! Een tijd geleden kon je al lezen dat ik mee ging doen met de Miss Nerd Verkiezing. En hoewel ik dat allemaal niet te serieus neem, is het toch leuk als mensen massaal op je stemmen. De top vijf gaat automatisch door naar de finale en een tweede vijf worden door de jury uitgekozen. Dus ik moet gewoon in die top vijf komen…dus ik heb jullie hulp nodig!

Stemmen doe je door de url naar mijn interview op Mijndomein.nl te tweeten of hem te liken op Facebook. Hoe vaker dat ie geretweet wordt, hoe beter. Dus als je hem elke dag een paar tweet ben ik natuurlijk extra blij ;). Beloning is mijn eeuwige dankbaarheid en misschien wel een hippe 13 inch laptoptas. Geen idee of dat toegestaan is, maar hee, in liefde en oorlog is alles geoorloofd. Ik hoop die tweets te zien!

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.

2 Comments