fbpx
21 January, 2022, 18:16

Advies van Annelies

advies van annelies

Boek Nu

✔ Eerste sessie gratis
✔ 1 uur
✔ Skype, Zoom, Teams, bellen of fysiek
✔ Recht voor je raap
✔ Altijd wel een take-away
✔ Sowieso gezellig

Of lees testimonials

Wat is Advies van Annelies?

Advies van Annelies is er speciaal voor ondernemers (zzp of anders), marketeers en managers die wel eens een onafhankelijk sparring partner kunnen gebruiken. Ben je vaak in je eentje aan het worstelen? Mis je iemand om mee te overleggen? Dan ben ik er voor je. Boek me in op een moment dat voor jou handig uitkomt. We praten een uur over jouw uitdaging, vraag of probleem. Vertrouwelijk. Zonder regels. Wat ik van jou vraag: sta open voor mijn visie. Ik geef je praktische handvatten, scenario's, ideeën, stappen die je kunt zetten. Jij bent daarna aan zet. Ben je er klaar voor om een boel inspiratie op te doen? Dan hoor of zie ik je binnenkort!

Waarover kunnen we sparren?

Alles waar je maar op vastloopt! Zakelijk gezien dan. Ik ben (nog) geen diplomeerde loopbaancoach of gecertificeerde business coach, maar ik heb wel een berg ervaring in het bedrijfsleven, in de marketing, op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. Ik ben van nature een vrije denker, ik denk in scenario's, over lange termijn en korte termijn, en heb een visie op hoe je kansen kunt pakken.

Voorbeeld

Ik wil graag meer SEO aan klanten gaan verkopen en niet meer uitbesteden aan een ander bureau, wat is jouw idee, hoe pakken we dat nou slim aan?

-Eigenaar online marketing bureau

Met een eigenaar van een online marketing bureau belde ik over het opzetten van zijn eigen SEO-afdeling. Ik tekende een drietal scenario's voor hem uit. Aan het eind van het gesprek was er weliswaar nog geen keuze gemaakt, maar er lag een oplossing voor de korte termijn en iets om aan te werken voor de lange termijn. Na enkele weken kon het bureau verder met een plan waar iedereen daar zich lekker bij voelt.

>> Lees ook hoe anderen hun sessie ervaarden

Voorbeeld

Ik wil minder afhankelijk zijn van maatwerk en wat meer standaard producten verkopen, zonder kwaliteitsverlies. Ik blijf maar denken dat het niet kan. Heb jij nog ideeën?

-Zelfstandig jurist voor online ondernemers

Ik hielp een juriste met het beter verkoopbaar maken van 2 standaarddiensten die ze al aanbood. In plaats van tegen de wind in denken en de hersens te kraken over nieuwe producten, hebben we samen plannen gemaakt om eruit te halen wat er in zit. Het premium aanbod wat ze had, méér het gevoel van écht speciaal geven. Samen nadenken over overtuigingen die haar dwars zitten en bedenken hoe haar doelgroep in elkaar zit. Binnenkort hoop ik de resultaten terug te kunnen zien!

Twee voorbeelden van situaties waarover ik mee kan denken. Het hoeft niet over marketing te gaan, ik heb genoeg ideeën en goede contacten waar ik je eventueel mee kan verbinden als ik er zelf niet uit kom.

Hoe werkt het?

Simpel. Wij bellen via Zoom, Teams, Skype, Google Meet of gewoon telefonisch met elkaar. Van te voren stuur je mij kort de omschrijving van jouw uitdaging of vraag. Dan kan ik mij alvast een beetje inlezen en wat inspiratie opdoen. Tijdens het gesprek leg je mij nog eens uit wat je nodig hebt om verder te kunnen. We brainstormen, kijken ondertussen als het nodig is op allerlei sites, en drinken wellicht een bakje koffie of glaasje water. Al doende komen we vanzelf op nieuwe inzichten en ideeën.

Wat vraag ik van jou?

Wat jij zou moeten doen, is een kladblok of opschrijfboekje erbij pakken. Jij noteert wat je meeneemt uit het gesprek. Dat doe ik niet voor je. Waarom? Omdat jij bepaalt wat belangrijk is voor jou en wat je wilt onthouden. Door het op te schrijven, onthoud je alles tevens beter en blijft het beter in je systeem hangen. Als ik een heel verslag tik, of een adviesrapport schrijf, is de kans groter dat je er maar een paar dingen uit opneemt en de rest verdwijnt in de la. We doen het lekker pragmatisch!

Waarom is het gratis?

In elk geval de eerste sessie Advies van Annelies is gratis. Dus heel geschikt voor de kleine portemonnee én heel laagdrempelig. Dat heeft als voordeel dat de energie al snel terugverdiend is. Waarom ik het dan nog steeds leuk vind? Omdat ik er bijzonder genoegen uit haal om iemand te kunnen helpen de volgende stap te zetten. Iets te kunnen betekenen in jouw proces om verder te komen, je ambitie te volgen. Ik word daar enthousiast van. Dus voel je niet bezwaard om gewoon die sessie voor noppes in te boeken. Mijn enthousiasme levert precies datgene op waar jij naar op zoek bent: inspiratie, een schop onder de kont, ideeën, een steuntje in de rug.

>> Meteen een sessie boeken!

Maar voor wat hoort wat?

Gewoon een welgemeend dankjewel is absoluut voldoende. Maar, als jij mijn advies en tips waardevol vindt, dan stuur ik je met liefde een factuur of betaallink van PayPal, Tikkie of betaalverzoek van de bank voor een bedrag wat jij passend vindt. Dan kun je het misschien nog afschrijven als bedrijfskosten ook 😉 Ook andere vormen van waardering vind ik helemaal prima. Een review achterlaten vind ik tof, Advies van Annelies doorgeven aan anderen nóg toffer, een goed bedacht cadeautje mag ook (hier, link naar Lijstje.nl). Wees creatief ;-).

Je kunt het bedrag wellicht declareren bij je manager of als aftrekpost opgeven bij de belastingen. Dus dat levert je dan nóg meer op! Kortom: eigenlijk heeft Advies van Annelies alleen maar voordelen. Gewoon boeken dus.

Dit vonden anderen ervan

Nieuwe inzichten

Rated 5 out of 5
19 oktober, 2020

Heerlijk, laagdrempelig gesprek dat ogenschijnlijk alle kanten opstuitert en toch tot de kern komt en zo tot nieuwe inzichten leidt. Precies daarin schuilt de kracht van Annelies. Ze biedt een luistert oor, reageert met goede vragen, spiegelt en geeft terug. Die confrontatie voelt door de luchtigheid van het gesprek niet als vervelend of confronterend. In tegendeel: door het fijne gesprek over van alles, komen de inzichten bij mij extra goed binnen. Wanneer ik weer advies nodig heb, weet ik Annelies te vinden.

Avatar for Theo Ploeg
Theo Ploeg

Een uitstekende samenwerking

Rated 5 out of 5
14 oktober, 2020

Als eigenaar van een online marketingbureau in de Emerce 100 zoek je continu naar manieren om je team te ontwikkelen en je strategie en kennis toetsen. In Annelies hebben we een expert gevonden met wie we alles kunnen bespreken. Wat Annelies zo goed maakt is dat ze ondanks haar geweldige kennis en ervaring, niet naast haar schoenen loopt. Ze is eerlijk, realistisch, geduldig, betrouwbaar en onbaatzuchtig. We werken nu al een half jaar samen en ik zie er naar uit om dit verder te continueren.

Avatar for Steven de Jong
Steven de Jong

Streng doch rechtvaardig

Rated 5 out of 5
13 oktober, 2020

Annelies denkt vooral in kansen. Dat was heel erg fijn. Tuurlijk vertelde ze ook wat er niet goed was en beter kon, maar wel op een vriendelijke én heldere manier en vooral door de vlucht naar voren te kiezen en te vertellen hoe het opgelost kon worden. Te vaak heb ik al gehoord wat er niet moest en kwam er maar vaag naar voren ‘dat het anders moest’ of ‘dat ik hier en hier eens naar moest kijken’. Annelies was veel concreter, zonder elke letter voor te kauwen. Nou ja, heel fijn gewoon. Waardevol. Nu moet ik het nog uitvoeren 🙂

Avatar for Charlotte Meindersma
Charlotte Meindersma

Plan een sessie in