fbpx
21 January, 2022, 16:52

Adverteren bij Anneliesje.nl

“Adverteren” klinkt altijd een beetje commercieel en voor bloggers “niet authentiek”, maar omdat voor niks de zon op gaat en het ook leuk is als ik met mijn hobby anderen ook een stapje vooruit kan duwen, kun je bij Anneliesje.nl gewoon adverteren. We noemen dat samenwerken natuurlijk, omdat dat een stuk gezelliger klinkt.

Samenwerken houdt vaak in dat ik geld krijg en dan iets voor je doe. Een artikel schrijven of een banner ergens plaatsen. Niks mis mee, zolang mijn weblog geen knipperende neonfabriek wordt, waardoor je de artikelen niet meer normaal kan lezen. Gelukkig ben ik daar zelf bij. Lees even door als je wilt weten wat je met mij en mijn blog kunt doen.

TLDR; of download hier mijn mediakit (fancysmancy PDF)
Ik ben overigens ook in te huren voor andere klusjes.

Wat kan Anneliesje.nl voor je doen?

Zoals je kan zien op mijn blog ben ik nogal van de geschreven tekst. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een samenwerking waarbij je mij gewoon mijn ding laat doen in ruil voor geld. In sommige gevallen neem ik ook ruilmiddel in natura aan, als dat logisch is voor het artikel. Uiteraard ga ik niet voor het zoveelste telefoonhoesje mijn vrije tijd opgeven, dus je mag in geval van ruilhandel echt wel met iets leuks komen. Be original!

Welke vormen van samenwerking heb ik in de aanbieding?

  • Ik schrijf een artikel waarin een linkje naar jouw website staat (maar gaat niet altijd per se óver jouw website of merk)
  • Ik schrijf een artikel over jouw merk en website (dan heet het echt een advertorial, want niemand gelooft dat ik dat uit mezelf schrijf natuurlijk)
  • Ik schrijf een artikel over een uitje/event/tripje (en dan is het wel handig als ik daar zelf ook heen mag, lekker authentiek)
  • Ik schrijf een review over je product (maar dat doe ik alleen als het echt iets tofs is wat ik toevallig net nodig had, want voor ik het weet kan ik weer een reviewwebsite beginnen, maar hee, doe gerust een poging, ik hou van toffe producten)
  • Linkruil. Vies woord voor SEO’s, maar daarom doe ik alleen linkruil voor niet-commerciële pagina’s. Als ik een artikel over wintersport schrijf en jij hebt een artikel over wintersport waarin je naar die van mij wilt linken, dan kan ik dat omgedraaid ook doen, mits ze iets toevoegen op elkaar).

Meestal, als ik een product van je probeer om de ervaring daarmee in een artikel te verwerken, plaats ik ook foto’s op mijn Instagram, Twitter en Facebook. Als een soort teaser en daarbij kan ik je merk/bedrijf ook taggen of mentionen natuurlijk. Datzelfde doe ik sowieso als je een advertorial bij me afneemt (soort 2-in-1).

Afijn, heb je creatievere ideeën, dan hoor ik ze graag, er kan een boel. Zo heb ik eens een artikel geschreven over beveiligen van je data op je mobiel, daarbij een link geplaatst naar een enquête, die door iedereen laten invullen die het maar wilde, daarna nog een artikel geschreven over de uitkomsten én de partij die me de opdracht gaf, stuurde een persbericht uit met de resultaten en een link naar mijn blog. En het betaalde nog lekker ook ;).

Waarom samenwerken met Anneliesje.nl?

Omdat mijn website al sinds 2004 bestaat is de domeinautoriteit van mijn website heel hoog. Dat is goed voor mijn SEO en dus ook voor jouw SEO. Een linkje vanaf mijn website is best wat waard, want ik geef daarmee een klein beetje van mijn waarde door aan jouw website. Diverse tools kun je daar op nalopen (gebruik dan https://www.anneliesje.nl)

Moz Link Explorer Jan 2019

 

Majestic Site Explorer Jan 2019

Los van SEO is het natuurlijk ook leuk om gewoon een oprechte en eerlijke blogpost te krijgen over jouw product of dienst. Ik schrijf alleen ergens over als ik het noodzakelijk of interessant vind om het met mijn lezers te delen. Bij mij geen dertien-in-een-dozijn blogpost met jubelverhalen, maar een unieke visie, een uniek verhaal.

Voor de rest ben ik reteslecht in mezelf verkopen, dus dat ga ik dan niet verder proberen. Ik denk dat je lekker zelf moet ontdekken wat de waarde van mijn blog is voor jou.