fbpx
15 April, 2021, 02:05

Aanleveren content voor Anneliesje.nl

Geweldig, jij werkt samen met Anneliesje! Dan is het handig om te weten waaraan teksten die je aanlevert moeten voldoen. Ik ga hierbij uit van 2 scenario’s: je gaat tekst plaatsen namens jezelf (of een klant), inclusief logo en beschrijving van je bedrijf, of je plaatst een tekst waar mijn eigen naam onder komt te staan. Zeker in dat 2e geval is het belangrijk dat je de stijl en toon van mijn blog goed begrijpt.

Tekst namens jezelf

 • Altijd enkele regels met bedrijfsomschrijving
 • Vierkant logo aanleveren
 • Maximaal 2 links naar je website
 • Minimaal 1 afbeelding aanleveren
 • Video embed mogelijk
 • Tone of voice mag die van jezelf zijn, maar:
  • op mijn blog spreek ik de lezers aan met ‘je’
  • ik schrijf redelijk informeel
  • ik probeer vaktaal te vermijden of toe te lichten
  • geen ‘we’ gebruiken
 • Stijl is informatief/inspirerend/enthousiasmerend
 • Je schrijft voor de lezers, niet vanuit jezelf
  • Dus niet je bedrijfsnaam steeds noemen, 1x aan het eind is echt voldoende
  • Bedenk wat je lezers willen weten en beantwoord vragen
 • Bekijk deze voorbeelden van vergelijkbare content eens:

Tekst namens mij

 • Beeld je even in dat je mij bent 😉
 • Lees daarom een aantal blogs door die ik zelf geschreven heb, ter inspiratie
 • Maximaal 2 links naar je website
 • Minimaal 1 afbeelding aanleveren
 • Video embed mogelijk
 • Op mijn blog spreek ik de lezers aan met ‘je’
 • Ik schrijf redelijk informeel
 • Ik schrijf meestal vanuit mezelf ‘ik’
 • Ik probeer vaktaal te vermijden of toe te lichten
 • Geen ‘we’ gebruiken
 • Stijl is informatief/inspirerend/enthousiasmerend
  • Bedenk wat je lezers willen weten en beantwoord vragen

Natuurlijk is het vrij lastig om in mijn huid te kruipen. Daarom help ik je gerust om de puntjes op de i te zetten. Ik behoud mij dus ook het recht voor om wijzigingen in teksten aan te brengen die zorgen dat het beter past bij mijn blog.