fbpx
21 January, 2022, 17:48

Aandacht van Anneliesje: Post van Jeroen

Jeroen Schalk, een superleuke (helaas bezet) gozert, die ik sinds een tijdje volg op Twitter, heeft een vet leuk initiatief! Hij stuurt namelijk een setje zelfbedachte kaarten naar je op. Voor nop. Hoe dat zit? Lees even verder.

Jeroen helpt bedrijven met content en doet dat op zich gewoon heel verdienstelijk, denk ik, maar hij vindt het leuk om zijn creativiteit te delen. Natuurlijk is een bijkomstig voordeel dat iedereen even over hem tweet en daarmee zijn naam weer een beetje bekend wordt, maar dat is niet de voornaamste reden waarom hij dit doet.

Iemand een kaart sturen is leuk, iemand setjes kaarten geven zodat zíj kaarten kunnen sturen, is stiekem nog leuker.

– Jeroen

De reacties op de kaartjes zijn dan ook lovend. Zo stuurt iemand de kaarten naar eenzame ouderen en weer iemand anders “wilde dat ik het zelf verzonnen had”. De gaafste reactie was dat iemand een boekje van Toon Tellegen terugstuurde! En iemand wilde een boek dat zij vertaalde terugsturen. Hoe cool is dat? Niet dat Jeroen er iets voor terug hoeft. Dat zijn kaartjes overal terechtkomen is hem al genoeg.

Ik heb zelf ook een setje gekregen, en ze zijn echt hartstikke leuk! De buurvrouw die gaat verhuizen kreeg er eentje van, en die moest lachen. Ook mijn ouders kregen er eentje en ook zei vonden het heel grappig.

Wil je ook een geinig setje kaarten? Voor nop. Dan kun je Jeroen volgen op Twitter als @ietsvanjeroen.

Select 2021Select 2021

Heb jij ook een leuk initiatief dat je hier wilt terugzien? Mail dan naar aandacht @ anneliesje.nl

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.