fbpx
24 January, 2022, 12:49

Aandacht van Anneliesje: ontmoetingsplaats in Haarlem Schalkwijk

Juist in deze crisistijd vereenzamen veel (oudere) mensen. Ze krijgen minder bezoek, gaan zelf ook minder de deur uit, of vinden het gewoon bar ongezellig, dus blijven ze liever thuis. In Haarlem Schalkwijk proberen ze er iets aan te doen. Stichting Tabitha biedt een ontmoetingsplaats voor senioren.

Zo kunnen senioren in de wijk Molenwijk op dinsdag- en donderdagavond komen eten, ze kunnen goedkoop winkelen in een outlet, koffie en taart nuttigen op zaterdagmiddag en ga zo maar door. Senioren in de Molenwijk hoeven zich niet meer te vervelen! En het wordt allemaal helemaal corona-proof geregeld.

Zo’n initiatief verdient wel een beetje aandacht. Wil jij weten hoe je deze stichting kunt steunen? Kijk dan even op koopjeskoffie.nl

 

Select 2021Select 2021

Heb jij ook een mooi, leuk, interessant initiatief? Mail jouw tip met uitleg en URL naar aandacht @ anneliesje.nl

Share

Ik ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O In het dagelijks leven ben ik Online Marketing Manager.