Vrouwen en ICT – quick item

http://www.computable.nl/artikel/ict_topics/maatschappij/2558188/2429449/ictvrouwen-verenigen-zich.html

Het is mooi om te weten dat de vrouwen zich verenigen. Zoals eerder al vermeld, het zorgt er misschien voor dat andere vrouwen beginnen te denken dat ze de enige niet zijn, en dat ze dus verder gaat met ICT. Misschien heeft Andre toch gelijk dat ik maar een nederlandse SEO en ICT vrouwensite moet beginnen.

De website van die ICT vrouwen is trouwens deze: http://womeninit.nl/. Let u even op de mooie duplicate content? (www vs. non-www).

Over Annelies Verhelst

Annelies VerhelstIk ben dol op shiny nieuwe gadgets, pakjes uitpakken (yay, cadeautjes!), tattoos, planten (binnen en buiten), films en series kijken, boeken lezen, eindeloos nerden, schoenen, koffie, oké, ook thee en meer. Kan dagen praten over mijn twee katten Milo en Fendi #catlover
Hou niet van hobby's, maar ik heb er duidelijk teveel :O
In het dagelijks leven ben ik SEO consultant.

Vorige

SEOmoz SEO Quiz beetje dom

Volgende

Google helpt bedrijven beter vindbaar te zijn

1 Reactie

  1. Haha, vrouwen en ICT moet uiteindelijk wel goed kunnen komen. Ik ga in elk geval werken aan een verbetering van ICT binnen mijn klas later, door een dubbele minor ICT te volgen. Vrouwen komen er wel, ik weet het zeker! Dit is al een mooie stap naar het einddoel 🙂 Al moet ik eerlijk bekennen, dat ik denk dat vrouwen toch meer van de sociale beroepen zijn. Niet denigrerend bedoeld (ik heb immers als eerste opleiding ook Marof geprobeerd).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén