10358431_455512067885628_887969217_nAnneliesje.nl is het weblog van mij, Annelies Verhelst. Persoonlijk, recht voor zijn raap, met mening, over vanalles en veel. Overigens blog ik over gadgets op intogadgets.nl samen met een aantal andere bloggers.

Wie ben ik?

Een enthousiaste blogger, met daarnaast gewoon een baan (als ik niet net in between jobs ben). Woonachtig in het prachtige en tevens soort van pittoreske Haarlem, maar van oorsprong afkomstig uit de zeer nuchtere Zeeuwse klei (ja, de bolussen en babbelaars mis ik wel, nee, ik eet geen mosselen) en ik heb ook nog in Groningen gestudeerd (goh, heel Nederland door, klopt). Ik heb tevens o-ver-al een mening over, wat vooral terug is te zien via mijn (ook heel) persoonlijke Twitter-account.

Ik test al enkele jaren de leukste gadgets en consumentenelektronica en schrijf af en toe een recensie over willekeurige andere producten of diensten, naast dat ik graag schrijf over alles wat me bezighoudt of opvalt op het web.

Ambitie: leuke dingen delen, dingen delen die me opvallen, meer persoonlijke artikelen schrijven (en dat is best lastig).

Voor het zomaar vergeten wordt, ik heb ook twee boeken geschreven: Maak van je webwinkel een succes (2012) en Schrijven voor het web en sociale media (1e druk 2011, 2e druk 2013). Als je daarover meer info wilt, kun je contact opnemen.

Meer over mij op Linkedin en via @anneliesje op Twitter.