Adverteren is een lastig dingetje voor mij. Mijn blog is heel persoonlijk en die insteek hou ik graag zo. Dus een advertorial komt er alleen in hele hele hele bijzondere gevallen op.

Niet dat het helemaal onmogelijk is om je verhaal kwijt te kunnen op mijn blog, maar je zult wel even creatief moeten zijn. Ik kan je daarbij natuurlijk wel helpen als je het moeilijk vindt om te bedenken waar ik warm voor loop. Neem daarvoor gewoon even contact op. Zo moet je denken aan het opsturen van een product waar ik dan iets over schrijf, of dat ik ergens iets kan verwerken in een artikel dat ik nog ga schrijven. Ben je leuk, dan kan er heel veel 😉

Anyway, contact opnemen dus, in alle gevallen, wie niet waagt, die niet wint, zoiets toch?

Waarom samenwerken met Anneliesje.nl?

Omdat mijn website al sinds 2004 bestaat is de domeinautoriteit van mijn website heel hoog. Dat is goed voor mijn SEO en dus ook voor jou SEO. Een linkje vanaf mijn website is best wat waard, want ik geef daarmee een klein beetje van mijn waarde door aan jouw website. Diverse tools kun je daar op nalopen (gebruik dan http://www.anneliesje.nl)

Moz Open Site Explorer Aug 2017

Majestic Site Explorer Aug 2017

Los van SEO is het natuurlijk ook leuk om gewoon een oprechte en eerlijke blogpost te krijgen over jouw product of dienst. Ik schrijf alleen ergens over als ik het noodzakelijk of interessant vind om het met mijn lezers te delen. Bij mij geen dertien-in-een-dozijn blogpost met jubelverhalen, maar een unieke visie, een uniek verhaal.

Voor de rest ben ik reteslecht in mezelf verkopen, dus dat ga ik dan niet verder proberen. Ik denk dat je lekker zelf moet ontdekken wat de waarde van mijn blog is voor jou.